Swingend de zomer door met klub THUIS

24 juli 2024

Gezelligheid kent geen tijd, zeker deze zomer niet! Daarom is het ook zo leuk dat THUIS eten & wonen het zomerse vakantiegevoel naar boven haalt. Twee weken geleden organiseerden ze klub THUIS. “Een combinatie van heerlijke housebeats en het lekkers dat je van THUIS kent”, vertelt Anna Schoone. “En natuurlijk doen we dat het liefst vanaf ons zonnige terras. Als het weer tegenzit, verplaatsen we de dansvloer gewoon naar binnen!”

Het idee voor klub THUIS ontstond twee jaar terug. “Voor het vijftienjarig bestaan van THUIS eten & wonen, organiseerden we een leuk feest. Ontspannen, gezellig en vertrouwd. Na afloop keken we elkaar aan en zeiden: dat smaakt naar meer!” Het resultaat is volgens Anna ‘klub THUIS’. Met heerlijke housebeats waar je vanaf de dansvloer, tijdens een borrel op het terras of een diner in het restaurant van geniet. En was de eerste editie een succes? “Jazeker! De volgende editie staat alweer gepland. Zaterdag 31 augustus. Leuk als je erbij bent!”

Beats van Natural Born Mixers

Harm Jan en zijn collega’s in de keuken zorgen voor het culinaire element van klub THUIS. Het muzikale element wordt verzorgd door het Dronter DJ-duo Marvin Naipal en René Bosland. Onder de naam Natural Born Mixers zorgen zij iedere editie voor een relaxte beat. Denk je alvast na over een verzoeknummertje voor eind augustus?

Foto: Marvin Naipal