Griezelen geblazen in SuyderSee

25 oktober

Wanneer
25 oktober 2024 om 18:00 uur.

Griezelig goed nieuws voor de kleine monsters en heksenliefhebbers in Dronten. Vrijdagavond 25 oktober, tijdens de koopavond tussen 18.00 en 20.00 uur, is stadscentrum SuyderSee namelijk dé plek voor Halloweenplezier.

We nodigen kinderen en hun (groot)ouders uit om angstaanjagend verkleed naar SuyderSee te komen. Zoek naar de winkels met een bezemsteel of spookje voor de deur, roep ‘Trick or Treat’ en wie weet verrassen de winkeliers je met een lekkere traktatie. Blijf wel op je hoede, want voor je het weet schrik je van één van de griezelige figuren die ook in het stadscentrum zwerven…

De allermooiste outfit

De komende weken staan in het teken van inspiratie opdoen, schetsen maken én alle benodigdheden verzamelen. Want wie de meest griezelige outfit heeft, maakt ook nog eens kans op een leuke prijs. Meedoen is simpel! Je hoeft alleen maar op de foto te gaan in de Halloween-photobooth. Alle foto’s van die avond plaatsen we op Facebook. De foto die na één week de meeste vind-ik-leuks heeft, wint een leuke prijs.