Warme chocolademelk in ruil voor gebruikt speelgoed

20 oktober 2024

In veel gezinnen in gemeente Dronten struikel je over al het speelgoed. En met de sinterklaas- en kerstperiode in het vooruitzicht, wordt dat alleen nog maar meer. Tegelijkertijd zijn er gezinnen voor wie een cadeautje of nieuw speelgoed niet vanzelfsprekend is… Help jij De Speelgoedbank aan gebruikt speelgoed, om kinderen uit die gezinnen mee te verrassen?

Verzamel deze herfstvakantie het speelgoed waar je niet meer mee speelt. Kijk in de spelletjeskast, in de speelhoek én op zolder. En wat denk je van het buitenspeelgoed in de garage of het schuurtje, waar heel de zomer niet naar omgekeken is…

Het speelgoed dat nog heel, schoon én compleet is, kan je op dinsdag 29 oktober van 14.00 tot 16.00 uur én op zaterdag 2 november van 11.00 tot 15.00 uur inleveren bij de kraam van De Speelgoedbank aan De Redepassage 13 in stadscentrum SuyderSee. Als beloning trakteren we jou – en je broertje(s) en zusje(s) met wie je jullie speelgoed inlevert – op een kop warme chocolademelk met slagroom bij Holland, Moellies of ’t Raedthuys.